Nieuws | Deswarte

Nieuws

Deswarte @ Bedrijvencontactdagen 27 - 28 april 2022 | Kortrijk Xpo

Bezoek ons op stand 230

Bedrijvencontactdagen is hét event om ondernemers en bedrijven op een persoonlijke manier samen te brengen.

wo 27 en do 28 april 2022 van 14u tot 21u.

Registreer op voorhand via https://registration.gesevent.com/survey/1oi0xwzz62wat?actioncode=NTWO001484BGU&partner-contact=28a3muh34rtvi met de code DESW2021 

Woensdag 27 april 2022 | 14u00 - 21u00
Donderdag 28 april 2022 | 14u00 - 21u00

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, BE-8500 Kortrijk
Toegang: Xpo Noord (via inrit Doorniksesteenweg) en Xpo Zuid (via inrit Kennedylaan-Kinepolis) Aanbevolen parking: parking P2, P6 en P7

Tot dan!

Work in progress Deswarte | Olieraffinaderij

Nieuw opslag silopark 

Een compleet nieuw silopark voor een bedrijf in de voedingsindustrie wordt door Deswarte geëngineerd en ontwikkeld. Dit project heeft een totale opslagcapaciteit van maar liefst 10 keer 6400m³. Deswarte levert de silo’s en de mechanische toevoer- en afvoertransporten.

Bekijk onze work in progress video 

https://youtu.be/-eyNQ-yTKms

… to be continued …
 

Partnership Glass und Wolff

Deswarte, specialist in bulkhandling en transportsystemen, en het Duitse bedrijf Glass und Wolff hebben recent een officieel partnership gesloten.

  • Glass und Wolff voorziet de suiker- en aardappelverwerkende industrie van systeemtechnologieën in was- en zuiveringsinstallaties. Deswarte heeft reeds heel wat knowhow in de groente-industrie, de perfecte match voor een duurzame samenwerking!
  • Samen zorgen we voor totaaloplossingen vanaf het ontvangen tot het reinigen en wassen van alle types knolgewassen (bieten, aardappelen, wortelen, knolselder,…).
  • Hun jarenlange ervaring in heavy duty-omgevingen zorgt voor compleet afgewerkte en duurzame projecten.
  • Deswarte zal deze totaaloplossingen vertegenwoordigen in België, Nederland en Frankrijk.

Voor meer info, contacteer info@deswarte.be

Welkom Filip - Technical Commercial Manager

Deswarte verwelkomt Filip Speleers als Technical Commercial Manager. Hij zal ons bijstaan als engineering expert om klanten maximaal te ontzorgen en te voorzien van totaaloplossingen op maat van hun product of bedrijf.

Filip heeft als ingenieur ruime kennis en ervaring op het gebied van scheidingstechnologieën in gelijkaardige sectoren. Met zijn doorgedreven knowhow zal hij de groei binnen Deswarte verder ondersteunen.

Welkom Filip!