Deswarte | De specialist in bulk handling

De specialist in Bulk Handling

Denken. Doen. Deswarte.

Eerst denken, dan doen.

U hoort het wel vaker, maar ziet het niet altijd. Bij Deswarte gebeuren denkwerk én uitvoering onder één dak, want zowel voor engineering als voor productie kunt u bij ons terecht. Onze projectleiders hebben een nauw contact met hun collega’s van de productieafdeling, wat meteen de sterkte van Deswarte is.

Waarom kiezen

voor Deswarte

Snelheid en flexibiliteit

Engineering en productie gebeuren bij Deswarte allebei in huis. Zo kunnen we snel opdrachten inplannen en bij lopende werken bijsturen waar nodig.

Maatwerk voor al uw projecten

De diversiteit van ons machinepark laat ons toe om heel uitdagende en technisch veeleisende opdrachten naadloos uit te voeren. U vraagt het, wij maken het.

Service na verkoop

Door de nauwe betrokkenheid bij ieder aspect van uw project, garanderen we een uitstekende service-na-verkoop. Zo hoeven we voor de productie van wisselstukken bijvoorbeeld niet meer ter plaatse te komen. Het onderhoud gebeurt door mensen die van bij de start bij uw project betrokken waren.

Doorgedreven projectmanagement

Ons engineering team denkt uw project mee uit en begeleidt uw project tot het afgewerkt product ons atelier verlaat.

Prijs / kwaliteit

Deswarte garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kiezen altijd voor duurzame en hoogwaardige materialen en handelen uw project volledig intern af.

55

jaar actief

65

professionals

eigen engineering team

eigen uitgeruste productieafdeling

Vragen? 
Advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig, neem gerust contact met ons via het contactformulier.